Foto:

Stichting Serviceplat de Schakel gaat uitbreiden

Stichting Serviceflats Zeeland heeft twee woongebouwen met zelfstandige appartementen voor senioren in Goes; Serviceflat De Horst en Serviceflat De Schakel. Beide locaties bieden betaalbare, veilige en duurzame appartementen met een basisservicepakket en daarnaast optionele services.

De afgelopen jaren zijn beide complexen duurzaam gerenoveerd om te kunnen blijven voldoen aan de huidige en toekomstige vraag vanuit de markt. Stichting Serviceflat de Schakel, nu 78 appartementen, breidt haar woningbezit uit. Direct grenzend aan de achterzijde van haar eigen terrein heeft De Schakel het vrijgekomen complex aan de Watertorenstraat 56-69 aangekocht. Stichting Gors had deze appartementen tot eind 2019 in gebruik. Voor De Schakel betekent dit een in verhouding behoorlijke uitbreiding op een interessante locatie.

Het complex wordt onderdeel van De Schakel en bestaat uit 15 ruime 2-kamerappartementen. Deze worden allemaal gemoderniseerd. Door deze uitbreiding kan er een extra woonproduct worden aangeboden. Er kan gebruik worden gemaakt van het totale servicepakket en alle voorzieningen van De Schakel. Het binnenterrein tussen De Schakel en De Schalm zal op termijn samengevoegd en heringericht worden. De verwachting is dat de appartementen vanaf 1 januari 2021 verhuurbaar zullen zijn. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar receptie@deschakelgoes.nl of bellen, 0113-228951.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden