Nieuwe expositie in Stadskantoor Goes


Kleurpotloden
Kleurpotloden (Foto: Esther Pasman)

Nieuwe expositie in Stadskantoor Goes

In de publieksruimte van het Stadskantoor zijn van 31 juli t/m 31 augustus 2020 werken van leerlingen uit het lesatelier van Lucy de Graaf te zienDe expositie is te bekijken maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17 uur.

Lucy de Graaf werkt met opdrachten en technieken waar elke leerling op eigen wijze invulling aan geeft. Uitgangspunt bij deze specifieke opdracht was: Het uitzicht vanuit een kamer in je woning.

Lucy de Graaf is kunstenaar/ illustrator van onder meer kinder-en schoolboeken, Sesamstraat en schoolpleinmuren. Ze geeft al decennialang les aan volwassenen en kinderen. In deze tentoonstelling ziet u een greep uit diverse opdrachten gemaakt door volwassenen.

Voor meer informatie over de expositie zie www.gemeentearchiefgoes.nl onder Tentoonstellingen Stadskantoor. Rechtstreeks:

https://www.goes.nl/gemeentearchief/agenda_45224/item/202008-cursisten-lesatelier-lucy-de-graaf_170792.html

Exposeren in het Stadskantoor

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe tentoonstelling te zien. Wie ook wil exposeren, kan voor informatie terecht bij het Gemeentearchief,

e-mail expositiegemeentearchief@goes.nl. De voorwaarden zijn eveneens te vinden op www.gemeentearchiefgoes.nl onder Exposities Stadskantoor.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden