Foto: Johnstocker

Sport en spel in Goese Polder

Woensdag 29 juli is de derde zomeractiviteit van het jongerenwerk van SMWO in de Goese Polder. Van 10.00 tot 11.30 uur worden er diverse spelactiviteiten en een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

De activiteiten vinden plaats bij de pannakooi tussen de Cort van der Lindenstraat en de Groen van Prinstererstraat en worden georganiseerd door sport- en jongerenwerkers van SMWO en bewoners uit de buurt. Voor de volwassenen is er koffie, thee of fris. Iedereen is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig en deelname aan de activiteit is gratis. Uiteraard worden de benodigde maatregelen rondom het coronavirus gehanteerd. Voor meer informatie over de activiteiten van het jongerenwerk, volg de Instagrampagina @jongerenwerkgoes.

Wat is het jongerenwerk?

Jongerenwerk Goes is onderdeel van SMWO. Door jongeren te ontmoeten tijdens inlopen en activiteiten, signaleren de jongerenwerkers trends en ontwikkelingen maar ook kansen en risico’s. Jongeren kunnen met allerlei vragen terecht bij de jongerenwerkers. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan vragen op het gebied van school, gezin, familie en vrije tijd.
Het jongerenwerk is onder andere gericht op het intensiveren van contacten met jongeren, het ontdekken en ontwikkelen van talenten, het spiegelen van gedrag en het ontwikkelen van een activiteitenaanbod. Deze periode staan onder andere de zomeractiviteiten voor en door jongeren centraal, in verschillende wijken in Goes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden