Waarderingsgeschenk voor Leger des Heils korps in Goes


De heer Charles Linssen (midden) biedt namens de SOMV de tafels aan vertegenwoordigers van het Leger des Heils, korps Goes de korpsofficier commissionair de heer Hans van Vliet en de heer Frans Hamelink, penningmeester aan.
De heer Charles Linssen (midden) biedt namens de SOMV de tafels aan vertegenwoordigers van het Leger des Heils, korps Goes de korpsofficier commissionair de heer Hans van Vliet en de heer Frans Hamelink, penningmeester aan. (Foto: )

Waarderingsgeschenk voor Leger des Heils korps in Goes

Namens de Stichting Ondersteuning Mantelzorgers & Vrijwilligers (SOMV) heeft bestuurslid Charles Linssen dinsdag 21 juli, de eerste dag dat de deuren voor het publiek open gingen, een serie van zes opklapbare tafels aangeboden voor de nieuwe groepsruimte in het nieuwe gebouw van het Leger des Heils. De SOMV wil op deze wijze de grote waardering tonen voor het belangrijke sociaal-maatschappelijke werk wat in ‘dit huis’ aan heel veel mensen wordt geboden. De deur staat daar werkelijk open voor hulp en opvang van onder meer oudere- en kwetsbare medeburgers. Ook het gebruik voor deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers spreekt ons zeer aan.

SOMV richt zich primair op ondersteuning van individuele mantelzorgers of vrijwilligers die mensen die ondanks moeilijke of bijzondere omstandigheden zelfstandig in hun eigen huis wonen. Maar ook het feit dat alleenstaande- of eenzame mensen, om welke reden dan ook, hier ook welkom zijn voor een praatje, een luisterend oor of een kopje koffie vinden wij belangrijk.

Wil u meer weten over de doelstelling van de SOMV kijkt u dan even op de site SOMV.nl

Misschien heeft u wel kennis van een situatie waarvoor de SOMV iets kan betekenen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden