Foto: Johan vd Heijden

Het hangt in de mast en wappert

#Loods32 heeft kunstenaars gevraagd een vlag, vaandel of wimpel te maken voor de vlaggenmasten in het Goese Meer voor het vlaggenproject Laat waaien - Laat zien. Thema: ’Het hangt in de mast en wappert’.

"In deze tijd van Corona waarin we afstand houden, museumbezoek gereserveerd moet worden en festivals afgelast zijn, wandelen en fietsen we veel in onze omgeving. Wij dragen bij aan verrassing en ontmoeting door deze groeiende buitenexpositie."

"We vieren de verbeelding. Niets staat vast in protocollen. Verandering door wind, zon en tijd. Dertig kunstenaarsvlaggen wapperen in top! Wandel of fiets door de wijk en laat je verrassen door de vlaggen, de kunstenaars hebben prachtig en heel divers werk geleverd. Ook enthousiast geworden? Je kunt de makers ondersteunen met een donatie of leuker nog…. door een vlag te kopen!"

Een vlag is te koop voor €150,- per stuk, een uniek collectors item (oplage maximaal vijf per kunstenaar). Bestel via: info@loods32.comdonaties via: NL76TRIO 0197.8706.19 t.n.v. Stichting #Loods32

De opbrengst komt volledig ten goede aan de kunstenaars. 

Locatie: Goes, Goese Meer. 

Fiets terug via Wilhelminadorp langs het kanaal, de vlaggen 8 en 29 zijn dan mooi te spotten. 22 juli vanaf 17.00 uur gaan de laatste 10 vlaggen in top!

"We zijn trots op het project, op de mooie vlaggen die de kunstenaars gemaakt hebben en op jullie, de wijkbewoners, die het aangedurfd hebben om een onbekende vlag te hijsen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden