Wethouder Cees Pille, hier te zien bij zijn installatie als wethouder, gaat op zomerstage, net als wethouder Joost de Goffau. (Archieffoto: Leon Janssens)
Wethouder Cees Pille, hier te zien bij zijn installatie als wethouder, gaat op zomerstage, net als wethouder Joost de Goffau. (Archieffoto: Leon Janssens) (Foto: )

'Nieuwe' wethouders Goes gaan op zomerstage

Wethouders Cees Pille en Joost de Goffau stropen de mouwen op en gaan aan de slag deze zomer. Ze gaan de komende weken meeloopstages doen bij bedrijven in de gemeente Goes. 

Cees Pille is op 23 januari geïnstalleerd als wethouder en Joost de Goffau op 16 april. Al snel werd het door corona onmogelijk om fysiek kennis te maken met ondernemers. Hoewel de contacten goed zijn, vinden beide wethouders het persoonlijk contact belangrijk.

Nu er meer mogelijk is, met anderhalve meter afstand, gaan de wethouders op pad. Ze bezoeken de komende weken een aantal Goese ondernemers. Niet alleen om kennis te maken, maar ook om de handen uit de mouwen te steken en te beleven hoe het is op de werkvloer.

De wethouders lopen stage bij organisaties die bij hun beleidsterreinen horen. Voor Joost de Goffau zijn dat Ruimtelijke ordening en volkshuisvesting, Economische Zaken, Jeugd & Onderwijs, Sport, Energie- en Klimaatbeleid en Dierenwelzijn. Voor Cees Pille zijn dat Financiën, Verkeer en Vervoer, Binnenstad, Openbare werken, Recreatie en Toerisme, Cultuur, Communicatie en citymarketing.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden