Zeeuwse zorgprofessionals gezocht

Ben jij een Zeeuwse zorgprofessional met passie voor je vak en heb je eigen ideeën over hoe je zorg zou willen vormgeven? Zorginstelling Driestroom is opzoek naar Zeeuwse zorgprofessionals om meer aanbod van kleinschalige zorg te realiseren in Zeeland. 

Als kleinschalige zorgonderneming word je via een franchiseconstructie verbonden aan Driestroom. Een speciale constructie die zorgt voor eigen keuzevrijheid en volledige focus op de zorg voor de mensen die je ondersteunt. 

Driestroom is een landelijk erkende zorginstelling en heeft een franchiseformule ontwikkeld die er op is gericht om zorgprofessionals in hun kracht te zetten en hun talent te benutten. Instroommanager Theovan Sluisveld legt uit: ”Binnen ons franchisemodel is er ruimte voor allerlei vormen van zorg, ondersteuning of begeleiding van mensen met een hulpvraag. Denk bijvoorbeeld aan gezinshuiszorg,vakantie- en logeeropvang, woonlocaties voor (jong)volwassenen met een vorm van beperking,dagbesteding of werkinitiatieven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We begeleiden zorgprofessionals in de planvorming op het gebied van zorginhoud, financiën en huisvesting. We geven inzicht in de competenties en groeimogelijkheden. In de samenwerking ontvang je als zelfstandig zorgondernemer al de benodigde ondersteunende diensten, zodat je je kunt focussen op datgene waar het volgens ons echt om gaat; het bieden van betekenisvolle zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit zit in de mens en niet in het systeem.”

Driestroom gelooft in onbeperkt meedoen. Iedereen op zijn of haar eigen niveau en in het eigen tempo. Bij Driestroom doet iedereen zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Met wonen, met leren en met werken. Ambassadeur van Driestroom, Albert de Vries vertelt: “Vanuit haar gedachtegoed wil Driestroom graag weten hoe mensen denken over betekenisvolle zorg. In Zeeland hebben we tot op heden twee Driestroomhuizen gerealiseerd. Daar willen we graag meer initiatieven aan toevoegen.”Driestroomhuizen zijn een vorm van kleinschalige zorgondernemingen waar vanuit de unieke kern van de zorgprofessional zorg wordt geboden aan mensen met een hulpvraag. Landelijk is Driestroom met ruim 140 zorgondernemingen actief in allerlei zorgvormen. Van Sluisveld; “Op deze manier brengen we kennis en kunde samen in een landelijk netwerk van uitzonderlijke zorgprofessionals. We hopen het netwerk uit te breiden in het Zeeuwse. Onze motivatie is om in Zeeland mensen met een hulpvraag te ondersteunen door vernieuwend kleinschalig zorgaanbod te ontwikkelen.” De Vries sluit daarbij aan: “Iedereen die meer informatie wil over de mogelijkheden om in Zeeland een eigen zorgonderneming te beginnen, kan rechtstreeks contact met mij opnemen. Samen alledaags geluk bezorgen met hoogwaardige kwaliteitszorg, dat is waar we het voor doen.”

Albert is de Zeeuwse ambassadeur van Driestroom. Hij is te bereiken viaaadevr@zeelandnet.nl / 06-22244620

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden