Foto:

Ostrea Lyceum spreekt waardering uit voor collega’s

Aan het eind van het schooljaar ontvangen alle medewerkers van het Ostrea Lyceum een zogenaamde ‘TeGoesPas’: een waardebon t.w.v. dertig euro die besteed kan worden bij diverse deelnemende bedrijven in Goes. 

De afdelingsleiding van de verschillende afdelingen zal op maandag 6 juli de eerste ‘TeGoesPassen’ uitreiken aan de medewerkers. De directie wil met deze pas haar waardering uitspreken voor de inzet van de medewerkers in het afgelopen -bijzondere- schooljaar. ‘Sinds 16 maart heeft ons onderwijs een drastischekoerswijziging ondergaan’, zegt de heer Hans van Dokkum, rector a.i. van het Ostrea Lyceum. ‘Medewerkers kregen een andere werkinvulling en er werd een beroep gedaan op onze creativiteit. Maar gelukkig kunnen we het schooljaar nu toch positief afsluiten dankzij al deze inspanningen en daar past wel een bedankje bij!’ 

Tegelijkertijd wil de school de lokale middenstand een hart onder de riem steken. Ook zij hebben te maken gehad met een moeilijke periode sinds het virus zijn intrede deed in Nederland. ‘De term “wees loyaal, koop lokaal” sprak ons aan en op deze manier kunnen we als school hieraan ons steentje bijdragen’ zegt Van Dokkum. Een win-win situatie dus. 

Deelnemende bedrijven zijn Slijterij Bie de Bolle, Sfeeeer Plantaardig Atelier, Slot Oostende,Intersport Goes, Hotel & Brasserie Katoen, Parfumerie Douglas en Tuin van Troje. Medewerkers die het geld liever aan een goed doel besteden, kunnen het bedrag over laten maken naar Stichting Leergeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden