Samen bewegen én elkaar ontmoeten


Foto: Charlotte Huisman

Samen bewegen én elkaar ontmoeten

De afgelopen maanden hebben veel mensen noodgedwongen thuis moeten zitten. Hoe fijn zou het zijn om weer naar buiten te kunnen om te bewegen en elkaar te kunnen ontmoeten? In de maanden juli en augustus bieden de gemeente Kapelle en Cederhof Welzijn u hier de gelegenheid voor. 

"Wat gaan we doen? We ontmoeten elkaar op donderdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Samen gaan we in de buitenlucht bewegen door een combinatie van sport- en spelactiviteiten. De ene keer is dit onder begeleiding van een fysiotherapeut, een andere keer doen we oefeningen en een spel met de bal en een volgende keer maken we samen een wandeling. Nadien is er de gelegenheid om iets met elkaar te drinken."

De activiteit richt zich met name op mensen waarvoor het lastig is om aan reguliere sport of beweegactiviteiten deel te nemen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een fysieke beperking, chronische ziekte of verminderde mobiliteit door het ouder worden. Wel is het van belang dat u kunt lopen zonder gebruik te hoeven maken van hulpmiddelen. De activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden. "Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM. Alle activiteiten vinden buiten plaats en we houden 1,5 meter afstand van elkaar. We starten op donderdag 9 juli om 10.30 uur op het terras van ‘de Vroone’ in Kapelle. Om ons aan de richtlijnen te kunnen houden, vragen we u om u op te geven via Cederhof Welzijn 0113 – 34 34 74 of welzijnclienten@cederhof.eu"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden