Lid strikt zijn veters
Lid strikt zijn veters (Foto: De Dijkrunners)

Zomercircuit voor hardlopers

Sinds 17 juni kunnen hardlopers uit Zeeland, maar ook van elders, meedoen aan het Koole Sport Zomercircuit. Dit is een reeks van 6 virtuele wedstrijden over verschillende afstanden, waarvan een klassement wordt gemaakt. De lopers kiezen voor elke afstand zelf hun traject en het tijdstip om te lopen, maar het resultaat moet wel voor de sluitingsdatum aangemeld worden. 

De eerste week is de afstand een Engelse mijl of 1609 meter en het resultaat moet voor 24 juni 18.00 binnen zijn. Aanmelden kan via de speciale website www.runyourownrace.nl. Op deze site kun je ook de nodige informatie vinden. 

Tussen 1 en 8 juli staat de volgende afstand op het programma en dat is een 3 km. Dat gaat zo door tot begin september met steeds een week pauze tussen de afstanden. Voor het klassement tellen 5 van de 6 wedstrijden mee en de winnaar, zowel bij de vrouwen als de mannen, wordt beloond met een waardebon. Alle deelnemers met minstens 3 deelnames krijgen een herinnering. Bovendien is er in het weekend van 1 en 2 augustus een wedstrijd over 15 km op dezelfde manier. Deze telt niet mee voor het Zomercircuit, maar de winnaars v/m worden ook hier beloond met een waardebon. Eerder stond de organisatie van RUN YOUR OWN RACE al in voor 10 weekenden met dergelijke wedstrijden in coronatijd, waarin echte wedstrijden nog tot zeker 1 september niet mogelijk zijn. Hier deden in totaal al ruim 300 hardlopers aan mee. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden