Foto:

De deuren van DaVinci Bioscoop Goes gaan weer open

“Onze bioscoop gaat vanaf 1 juni weer open. We kijken er vooral naar uit om onze bezoekers weer te ontvangen”, aldus Bart Chermin van DaVinci Bioscoop in Goes. De bioscoop die sinds 15 maart gesloten is door de door de overheid getroffen maatregelen vanwege het coronavirus gaat weer open.

DaVinci Bioscoop Goes heeft in de periode dat ze gesloten was hard gewerkt om de locatie klaar te maken voor deze nieuwe bioscoopervaring. “Onze bioscoop opent volgens een nieuwe protocol, waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Ook worden er diverse maatregelen rond hygiëne genomen”, aldus Bart Chermin, bioscoopmanager.

"Vanuit DaVinci Bioscoop Goes zorgen we voor een schone en veilige omgeving. We besteden extra aandacht aan het veelvuldig schoonmaken van deurknoppen en andere contactmomenten. Daarnaast bieden we alle bezoekers de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden in de foyer en de zalen. Van 1 juni tot 1 juli geldt er een maximum capaciteit van 30 bezoekers per zaal en kunnen bezoekers alleen vooraf online tickets kopen."

“De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd op de eerste plaats. DaVinci zal daarom opengaan aan de hand van een 1,5 meter protocol dat is opgesteld met de richtlijnen van de overheid en het RIVM in het achterhoofd. Met deze maatregelen kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar en in goede gezondheid en veiligheid de bioscopen weer bezoeken.”

Nieuwe huisregels

"Wij hopen dat we snel en veilig weer naar het ‘nieuwe normaal’ kunnen. De enige manier hoe we dit kunnen aanpakken is samen. We hebben daarom tijdelijk een toevoeging op onze huisregels ingesteld, de belangrijkste regels zijn. Enkel toegang met vooraf gekochte of gereserveerde tickets. Blijf op 1,5 m afstand van andere gasten en medewerkers. Kom alleen of met leden van je huishouden. Blijf thuis bij griepklachten of verkoudheid. Vermijd het openbaar vervoer. Toegang vanaf maximaal 15 min. voor aanvang van de film."

Filmprogramma

"Afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een mooi filmprogramma. De programmering kun je vinden op bioscoopgoes.nl/films. Onze programmering bestaat uit een twee nieuwe films (The Hunt en Wickie en het Magische Zwaard) en films die op de programmering stonden op het moment dat de bioscoop gesloten werd. Wegens de maatregelen kun je alleen online tickets kopen, dit kan via bioscoopgoes.nl/bestellen"

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden