De keuzes
De keuzes (Foto: Nel Bouterse)

Friet in coronajasje tot 1 september in Goes West

In wijkgebouw de Westkant aan de Evertsenstraat 15 kunnen wijkbewoners van Goes West sinds eind april een frietje met snack halen binnen alle Corona afspraken en maatregelen die gelden. Dat betekent dat men van te voren besteld, ingedeeld wordt in een tijdsvak en via een vaste looproute door het wijkgebouw de bestelling kan ophalen. Voor degene die echt zelf niet om de frietjes kan komen is Matijs, opbouwwerker van SMWO in Goes West bereidt gevonden deze te bezorgen. 

Vanaf de start was het een succes, wijkinwoners missen de gezelligheid van de inloop van vrijdagmiddag en het frietje wat dan ook kon worden gegeten. Vrijwilligers van de wijkvereniging en de Ruilwinkel werken samen met het opbouwwerk van SMWO in dit project. 

Het bestuur van de Wijkvereniging heeft besloten vanwege de Corona maatregelen dat er nog geen inloop kan worden georganiseerd maar dat om die reden in ieder geval doorgegaan wordt met bakken op iedere vrijdagmiddag tot 1 september.

Iedere donderdag kan er worden gebeld van 19.00 tot 20.00 uur en op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 om een bestelling door te geven voor friet met een snack. 

Er zijn drie data waar ook nog eens een extra menu te bestellen is:

5 juni Reuze saté met friet en salade (maandag 1 juni tussen 16.00 en 17.00 bestellen)

3 juli Schnitzel met friet en salade (maandag 29 juni tussen 16.00 en 17.00 bestellen)

1 augustus Pita Gyros met friet en tzatiki (maandag 27 juli tussen 16.00 en 17.00 bestellen). De extra maaltijden kosten €7,50 per persoon. Bestellen kan voor die maaltijd alleen op maandag ivm de inkoop.

Er kan (bij voorkeur) contactloos betaald worden.

Voor friet en snack voor die vrijdagen kunt u gewoon bellen op de genoemde tijden op donderdag en vrijdag.

Het telefoonnummer om te bestellen is: 06-48646756.

Voor meer informatie en een overzicht van de snacks kunt u kijken op de Facebookpagina van de Wijkvereniging: Wijkvereniging Goes West.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden