voorgevel Galerie Goese Kade
voorgevel Galerie Goese Kade (Foto: R. Westerweel )

Kunstschilder Ron Westerweel opent zijn Galerie Goese Kade

Sinds enkele weken is in Goes aan de haven de ‘Galerie Goese Kade’ geopend.

Een meer officiële, feestelijke opening zal volgen zodra de coronasituatie dat toelaat.

Galeriehouder Ron Westerweel was als kunstschilder eigenlijk op zoek naar een geschikt werkatelier in de binnenstad van Goes. Het op een van de mooiste plekjes van historisch Goes gelegen rijksmonument aan de Grote Kade 2 biedt dat én bovendien veel meer. Naast het ateliergedeelte heeft 'den Neptunis' namelijk ruimte voor expositie van eigen werk en dat van anderen, voor workshops en een fotostudiogedeelte. Zo is dan ook de Galerie Goese Kade ontstaan. 

Ron Westerweel schildert zelf realistisch en exposeert dit najaar bij Art Eindhoven en de Nationale Kunstdagen in Nieuwegein. Tenzij corona ook dat in de weg staat. De galerie biedt andere kunstenaars met ‘huur een muur’ laagdrempelig de mogelijkheid werk te exposeren. Daarnaast kunnen de workshopruimte en het fotostudiogedeelte gehuurd worden. Hier zal niet alleen de omgeving maar kunnen ook kunstenaars elkaar inspireren. De eerste gastexposanten hebben zich inmiddels aangemeld.

Galerie Goese Kade is van dinsdag t/m zaterdag van 13.30 – 16.30 u en op afspraak geopend. Gratis entree, maar voorlopig helaas met niet meer dan 2 bezoekers tegelijk.

Adres: Grote Kade 2

Meer informatie op www.goesekade.nl en www.ronwesterweel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden