Ad Spelier, Eduard Van Oeveren en Arian van Dijk overhandigden namens BNI Neeltje Jans 1500 verse vlaaipunten aan Judith Kuipers, Verpleegkundig manager en Hans Peters, Teamleider Facilitaire Services Voeding, beiden van het Adrz.
Ad Spelier, Eduard Van Oeveren en Arian van Dijk overhandigden namens BNI Neeltje Jans 1500 verse vlaaipunten aan Judith Kuipers, Verpleegkundig manager en Hans Peters, Teamleider Facilitaire Services Voeding, beiden van het Adrz. (Foto: )

1500 vlaaipunten voor zorgmedewerkers Adrz

Een delegatie van ondernemersnetwerk BNI Neeltje Jans overhandigde dinsdag 1500 verse vlaaipunten aan twee afgevaardigden van het Adrz in Goes. Op deze manier wil het ondernemersnetwerk haar motto ‘geven loont’ gestalte geven. Dit in de vorm van een welverdiende traktatie voor de zorgmedewerkers die nu op scherp staan.

Omdat de wekelijkse netwerksessies van het netwerk zijn opgeschort vanwege het Corona-virus worden de uitgespaarde kosten, omgezet in deze traktatie. Ondernemers zijn veelal pragmatici en ook in dit geval werd de daad bij het woord gevoegd: Nadat een lid een idee in de strekking van het verhaal in de groeps-app deelde, kwamen er meer reacties en al snel opperde een ander lid om de vlaaien te laten verzorgen door één van de medeleden: Ad Spelier van Multi Vlaai in Goes. Dit idee kreeg veel bijval omdat de leden van BNI Neeltje Jans (Goes en omgeving) een hechte club vormt die elkaar over en weer orders, omzet en bekendheid gunt.

Ondertussen werd er contact gezocht met het Adrz via de afdeling communicatie. Na een eerste enthousiaste reactie en onderling overleg met de afdeling facilitair werd er groen licht gegeven voor een gecoördineerde actie vanuit BNI Neeltje Jans en het ziekenhuis: De veiligheidsvoorschriften zijn nu extra streng en daarom dienen de vlaaipunten geportioneerd en separaat verpakt aangeleverd te worden. Intern worden deze door de afdeling facilitair verdeeld over de afdelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden