Geen collectebussen dit jaar
Geen collectebussen dit jaar (Foto: ZOA)

ZOA collecteert dit jaar volledig online

ZOA heeft besloten om de collecteweek die  deze week  gehouden zou worden niet in de  gebruikelijke  vorm door te laten gaan vanwege de opmars van het coronavirus. Collectanten gaan niet met de collectebus langs de deuren.  De collecte zal volledig online plaatsvinden.  Zo willen we voorkomen dat het coronavirus indirect nog meer slachtoffers maakt in fragiele landen als Zuid-Sudan en Jemen.

Hulp ter plekke 
Nel Koopman organiseert de collecteweek in Goes. Nel Koopman: ‘We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor de collectanten en de mensen aan de deur. Langs de deuren gaan is geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt! Ik hoop daarom dat ook mensen in Goes online een donatie zullen doen. Voor onze gemeente is er een online collectebus en een deel van onze collectanten maakt ook een eigen online collectebus aan. Geven via deze online collectebussen is heel eenvoudig via de link in dit bericht:

https://digicollect.zoa.nl/goes-gemeente

Of via de link in de e-mail die u van een collectant ontvangt. Doneren kan ook via SMS en via de website van ZOA.’

Donatie online
Vorig jaar haalden we in Goes € 1021,63 op. De opbrengst van de collecte is van groot belang. Met deze donaties kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten en mannen, vrouwen en kinderen in oorlogsgebieden ondersteunen. Steun uw naasten in nood, help mee op zoa.nl/doneren of sms ‘ZOA’ naar 4333 (eenmalig €3,00).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden