Foto:

Adrz biedt mogelijkheid voor halen en brengen persoonlijke spullen

Vanaf dinsdag 24 maart biedt Adrz patiënten en hun naasten de mogelijkheid om persoonlijke spullen uit te wisselen. De spullen kunnen dagelijks tussen 12.00 en 15.00 opgehaald en/of weggebracht worden bij een tent voor het ziekenhuis. 

Adrz laat sinds afgelopen zaterdag (op een aantal uitzonderingen na) geen bezoek meer toe. Daarom hebben patiënten niet direct beschikking over bijvoorbeeld schone kleding, een tablet of een boek. Uitwisseling van persoonlijke spullen via de tent maakt dit toch mogelijk.

De tent is elke dag van de week (maandag-zondag) tussen 12.00 en 15.00 geopend. Naasten kunnen dan de persoonlijke spullen komen halen en/of brengen. Adrz hanteert de volgende spelregels bij het ophalen en wegbrengen van de spullen:

·  Ophalen en wegbrengen tussen 12.00 en 15.00

·  Spullen in een afgesloten, plastic tas met daarop naam en kamernummer patiënt

·  Geen inname of afgifte van spullen door naasten met verkoudheidsklachten

·  Houd 1,5 meter afstand van elkaar

·  Adrz is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van eigendommen.

DISCLAIMER
 De inhoud van dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan onderworpen zijn aan een beroepsgeheim. Bij ontvangst door een kennelijk niet-bedoelde ontvanger is het deze niet toegestaan inhoud openbaar te maken en/of te verveelvoudigen. Gebruik van de inhoud ervan door anderen zonder toestemming van de afzender is onrechtmatig. Mocht dit e-mailbericht ten onrechte bij u terechtgekomen zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk direct contact met de afzender op te nemen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden