Foto:

Geen bezoek meer toegestaan

Met ingang van ZATERDAG 21 maart is bij Adrz Goes en ZorgSaam Ziekenhuis De Honte in Terneuzen geen bezoek meer toegestaan. ‘Bezoek’ is iedereen die een patiënt wil bezoeken die in het ziekenhuis ligt. 

"Het is heel vervelend voor patiënten (en bezoekers) die in het ziekenhuis zijn opgenomen, maar de veiligheid van onze patiënten en medewerkers gaat op dit moment voor alles."

Er zijn VIER uitzonderingen op de regel dat er GEEN bezoek meer mag komen in de ziekenhuizen Goes en Terneuzen. Het gaat om:- Bezoek voor stervende patiënten- Begeleider voor iemand die met spoed op de Spoedeisende hulp in Goes en Terneuzen wordt opgenomen- Partners van bevallende vrouwen- Ouder(s) van een ziek kind (t/m 17 jaar)

Voor bovenstaande uitzonderingen geldt het verzoek om zoveel als mogelijk vast te houden aan het bezoekuur tussen 19.00 en 20.00 uur. Uitzonderingen in overleg.
Voor de polispreekuren/afspraken die wel doorgaan geldt expliciet dat de patiënt bij voorkeur alleen komt. Indien noodzakelijk kan één begeleider mee.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden