De aftredende bestuursleden Jacqueline Nieuwenhuijse, Adri Kloosterman en Coby Baard, met Burgemeester Mago Mulder, Willy Wiskerke van het PB-Zeeland, en Riet van den Dongen, huidig bestuurslid.
De aftredende bestuursleden Jacqueline Nieuwenhuijse, Adri Kloosterman en Coby Baard, met Burgemeester Mago Mulder, Willy Wiskerke van het PB-Zeeland, en Riet van den Dongen, huidig bestuurslid. (Foto: Suus Hartman)

Burgemeester Goes Margo Mulder bij Vrouwen van Nu

Woensdagavond 12 februari hield de afdeling Kattendijke – Wilhelminadorp van de Vrouwen van Nu, haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in Het Katshuis te Kattendijke. Voor de pauze werd het officiële gedeelte gehouden. Na de bestuursverkiezingen werd afscheid genomen van Coby Baard (voorzitter, en bij elkaar 22 jaar in besturen van de Vrouwen van Nu), Jacqueline Nieuwenhuijse (bestuurslid, en bij elkaar 13 jaar in bestuur van de afdeling), en Adri Kloosterman (secretaris, en 3 jaar in afdelings-bestuur).

Vanuit het Provinciaal Bestuur Zeeland van de “Vrouwen van Nu”, was Willy Wiskerke gekomen om afscheid te nemen van de vertrekkende bestuursleden. In het bijzonder werd Coby Baard, onze voorzitter, geëerd. Coby heeft naast in het afdelingsbestuur, ook vele jaren in het Provinciaal Bestuur en in het Landelijk Bestuur van de “Vrouwen van Nu” gezeten, en daar haar steentje bijgedragen! Als dank hiervoor kreeg Coby het gouden “Vrouwen-van-Nu”-speldje met Zeeuwse knop erop, opgespeld door Willy Wiskerke. Van het afdelingsbestuur, en van het Provinciaal Bestuur kregen alle aftredende bestuursleden een bloemetje aangeboden. De nieuw gekozen bestuursleden zijn Marleen de Bruin, Nyenke Groen en Jenny de Jonge.

Na de pauze hield Burgemeester Margo Mulder van de gemeente Goes een presentatie met beelden over het thema “Vrouwen in het bestuur”. Heel toepasselijk en heel interessant! Als laatste ere-taak mocht Coby Baard om ongeveer 22.00 uur de avond feestelijk afsluiten. Zij bedankte Burgemeester Margo Mulder voor haar mooie presentatie en bood haar een koekblik vol met Vrouwen-van-Nu- koekjes aan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden