Foto: pixabay.com

Op zoek naar getuigen van aanrijding in Goes

Zaterdag 1 februari vond er op het parkeerterrein van de Oostwal in Goes een aanrijding plaats tussen een auto, die achteruit een parkeervak uitreed, en een fiets. De fietser viel, bezeerde zich en verloor haar bril, die beschadigd werd. De autobestuurder schrok behoorlijk en gaf onmiddellijk haar mobiel nummer en haar naam aan de fietser. Omstanders (getuigen dus) zagen het gebeuren, eentje maakte zelfs een foto van de auto en het kenteken. 

Inmiddels is de bril gerepareerd en de fietser heeft daarom via het mobile nummer contact met de autobestuurder opgenomen. Maar deze vrouw beweert nu dat ze de fiets helemaal niet geraakt heeft en daarom ook niet hoeft te betalen.

Zijn er getuigen die zich deze aanrijding kunnen herinneringen? De aanrijding gebeurde op het op het parkeerterrein van de Oostwal (in de buurt van de Flowershop) rond 14.00 uur op zaterdag 1 februari. Met de politie is ook al contact opgenomen, maar omdat er geen persoonlijk letsel is en bovendien de namen van de getuigen onbekend zijn, is het moeilijk om gerechtelijke stappen te ondernemen.

Eventuele tips graag melden bij Betsie Ruiter, ruiterb@hotmail.com
Bedankt!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden