De bezorgers doen hun best om De Bevelander uiterlijk elke woensdagavond bij je in de brievenbus te hebben. FOTO: Frank Husslage
De bezorgers doen hun best om De Bevelander uiterlijk elke woensdagavond bij je in de brievenbus te hebben. FOTO: Frank Husslage (Foto: )

De Bevelander: al jarenlang de krant van en voor Bevelanders

De redactie van De Bevelander maakt iedere week opnieuw een mooie krant, met daarin zo veel mogelijk Bevelandse nieuwtjes, lezersfoto's, agenda's en verhalen. En die krant hoort iedere woensdag bij jou op de mat te vallen.

GOES - Zoals sommige lezers de afgelopen weken gemerkt hebben, gaat dat laatste helaas even niet zoals we zouden willen.

Overstap

Sinds 1 januari zijn we overgestapt naar een andere verspreider. En zoals dat gaat bij iedere wijziging in een manier van werken, hoort daar een opstartperiode bij. De grootste uitdaging blijkt het vinden van voldoende bezorgers. We hadden gehoopt dat sneller voor elkaar te krijgen. We werven nu actief nieuwe bezorgers en dat werkt goed. De ploeg raakt weer steeds verder compleet.

Het gaat steeds beter

We werken met man en macht om De Bevelander elke week weer tijdig bij je in de bus te krijgen. Sommige bezorgers lopen meerdere wijken. We laten zelfs collega's uit andere gebieden overkomen om op De Bevelanden te bezorgen. Na de wat moeizame start gaat het nu steeds beter. Het merendeel van de lezers ontvangt intussen de krant in de bus, zoals het hoort.

Afhaalpunten

Voor wie onverhoopt de krant nog niet wekelijks op de deurmat vindt, hebben we extra afhaalpunten ingericht. In veel dorpskernen en woonbuurten ligt De Bevelander klaar om mee te nemen in bijvoorbeeld de buurtwinkel, in het dorpshuis of in het gemeentehuis.

In de kolom hiernaast staat de complete lijst van alle afhaalpunten op Noord- en Zuid-Beveland.

Website

Deze lijst, met een landkaartje erbij, vind je via www.de-bevelander.nl onder het tabblad 'Krant gemist'. Via diezelfde website kun je, naast actuele lokale nieuwtjes, berichten en verhalen van dat moment, ook altijd de krant vanaf je beeldscherm lezen. Kies daarvoor het tabblad 'De Krant'.

De Bevelander valt al meer dan zestig jaar wekelijks op de mat op Noord- en Zuid-Beveland. Onze voorgangers maakten al deze jaren al een krant ván Beveland vóór Beveland. Wij doen dat nog steeds. We werken met gepassioneerde mensen hard om wekelijks een mooie, leuke interessante krant bij je op de keukentafel te krijgen. En dat blijven we doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden