Ga mee naar het grootste vriendinnenfeest

WALCHEREN - AMSTERDAM - De Huishoudbeurs is het grootste vriendinnenfeest van Nederland. Dit jaarlijkse gezelligste dagje uit staat garant voor heerlijk shoppen, genieten en van alles uitproberen bij de ruim 330 exposanten.

Van 22 februari tot en met 1 maart kun je in de Amsterdam se RAI profiteren van eindeloos veel koopjes en voordeeltjes, kun je meedoen met creatieve workshops en uiteraard kun je een week lang genieten van modehows, vele topoptredens en verrassende acts op Festival Fantastique. Het kan allemaal.

Van Samantha Steenwijk tot Re-Play, op de Huishoudbeurs staan elke dag grote artiesten van Hollandse bodem op het hoofdpodium. Zo komt bijvoorbeeld dinsdag 25 februari Wolter Kroes en Lois Lane op vrijdag 28 februari. Tijdens de Huishoudbeurs is het ook mogelijk om een kijkje te nemen op één van de GTST sets én de acteurs van GTST te ontmoeten. Ook is er een interactieve quiz, maak je kans op mooie prijzen zoals een figurantenrol en is er tijd voor selfies in de GTST Instabooths. Van 26 tot 29 februari zijn er dagelijks catwalk workshops. Zondag 1 maart wordtThe Hangout omgetoverd tot een internationaal modellen festival. Heb jij zelf of heeft jouw dochter of zoon altijd al een modellen carrière voor ogen gehad, kom dan zondag 1 maart naar The Model Convention.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden