Sira Kamermans nieuwe bestuurder Intervence

Per 1 maart 2020 start Sira Kamermans als directeur-bestuurder van Stichting Intervence, de Zeeuwse specialist voor jeugdveiligheid. Zij neemt de werkzaamheden over van interim-bestuurder Gert Cazemier. Sira heeft ruime ervaring opgedaan als leidinggevende binnen verschillende organisaties, waaronder HZ University of Applied Sciences. 

ZEELAND - In een dynamische omgeving zal Sira Kamermans, samen met medewerkers en management van Intervence, zorgen voor een optimale inzet van de organisatie waarbij de missie 'Ieder kind veilig' centraal staat. Zij volgt de lijn die de huidige bestuurder, Gert Cazemier, heeft ingezet. De Raad van Toezicht is Gert Cazemier dankbaar voor de wijze waarop hij Intervence het afgelopen jaar heeft geleid in een voor de organisatie lastige periode.

Ieder kind veilig
Intervence voert als een van de zogeheten Gecertificeerde Instellingen (GI) in Zeeland de regie voor gezinnen en kinderen die te maken krijgen met (preventieve) jeugdbescherming of jeugdreclassering. Dit doet Intervence op verzoek en in opdracht van de 13 Zeeuwse gemeenten en de kinderrechter. De kerntaak van Intervence is om kinderen te beschermen wanneer zij in hun veiligheid of ontwikkeling worden bedreigd, om gezinnen met complexe opvoed- en opgroeiproblematiek te ondersteunen én om regie te voeren over de ingeschakelde hulpverlening.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u op maandag, dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 14.00 uur contact opnemen met Lianda van Balen, communicatieadviseur Intervence: tel. 06 12841788 of e-mail communicatie@intervence.nl. De bijgevoegde foto is eenmalig rechtenvrij te gebruiken bij vermelding van bovenstaand persbericht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden