Foto: Leon Janssens

SooSTouR houdt deze carnaval twee Frizzz party’s

Op vrijdagavond 14 februari houdt SooSTouR, in samenwerking met de JongerenRaad Borsele en de carnavalsverenigingen uit Kwadendamme, Lewedorp en 's Heerenhoek, een pré-carnaval Frizzz party. Speciaal voor jongeren onder de 18 in de gemeente Borsele. Lokale DJ's The Jukebok, LUCKY LUC en DJ DNN zorgen ervoor dat iedereen alvast in de carnavalsstemming komt. Wat het feest extra uniek maakt, is de aanwezigheid van alle drie de raden van Elf uit de gemeente Borsele. Uit Pikpot (Kwadendamme) de Pikpotters, uit 't Kraaienist (Lewedorp) de Kraaiepikkers en uit Paerehat ('s-Heerenhoek) de Koenkelpot. Het feest vindt plaats vanaf 20:00 uur in de Jeugdhoeve te 's Heerenhoek en eindigt om 23.30 uur.

Een week later, op vrijdag 21 februari, is er een Frizzz party in Kwadendamme. Voor deze editie heeft SooSTouR de samenwerking opgezocht met Tapperij 's Landswelvaren. DJ Team de Pikpot is van de partij om er een mooi carnavalsfeest van te maken. Jongeren vanaf 12 jaar zijn die avond welkom vanaf 21.00 uur tot 1.00 uur.

Frizzz Party
Veel jongeren geven aan dat ze zich niet meer welkom voelen op feesten, omdat ze onder de 18 jaar nog geen alcohol mogen drinken. Met deze Frizzz Party's laat de organisatie zien dat je ook een leuk feestje kunt hebben zonder alcohol of energy drankjes.

Tijdens het feest worden er geen alcoholische en energydrankjes verkocht. Ook niet aan bezoekers van 18 jaar of ouder. Voorafgaand en tijdens het feest worden er blaastesten uitgevoerd door 1NUL1 en beveiligers om indrinken tegen te gaan. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

Tijdens de evenementen deelt de JongerenRaad Borsele gratis oordopjes uit om het gehoor te beschermen en 1NUL1 is aanwezig. Zij informeren en adviseren tijdens de Frizzz Party de aanwezigen op het gebied van alcohol, drugs, internetten, gamen en gokken.

De Frizzz Party's zijn speciaal bedoeld voor jongeren. Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.soostour.nl/

Dresscode: Carnaval.

SooSTour

SooSTouR is een samenwerking tussen verschillende Jeugdsozen in de gemeente Borsele. Het is een initiatief van Jeugdsoos Oudelande, Soos de Klomp uit Ovezande en Soos Kwadendamme. Inmiddels heeft ook de Soos van Nieuwdorp zich aangesloten bij SooSTouR.

SooSTouR organiseert soosavonden en activiteiten. Intussen is SooSTouR een herkenbaar concept voor jongeren. De soostouravonden en –activiteiten zijn voor Borselse jongeren van 12 jaar en ouder. Borselse jongeren mogen introducés meenemen mits deze ook 12 jaar of ouder zijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden