Schildermateriaal
Schildermateriaal (Foto: Olga Roeting)

Cursus acryl schilderen in Krabbendijke bij de ZVU

De Volksuniversiteit begint op donderdagmiddag 6 februari in Krabbendijke met een nieuwe cursus Schilderen met acryl- en aquarel.

In deze cursus leert u aan de hand van aangereikte foto’s (dorpsgezicht, bloemen en landschap) een schets te maken, waarna u in staat bent om een schilderij in aquarel of acryl te gaan maken. Door gebruik te maken van grote vlakken en vormen, zonder teveel details, krijgt u meer expressie en dynamiek in het werk.
De theoretische aspecten van het schilderen zoals vorm, kleur, licht, contrast, compositie en inlijsten komen in groepsverband aan bod. Bij het schilderen worden de cursisten zoveel mogelijk individueel begeleid.
De cursus bestaat uit 10 lessen en is zowel bedoeld voor de beginnende, als de gevorderde amateur-kunstenaar, die zijn kennis en werk wil verdiepen.
Startdatum is donderdag 6 februari van 14 tot 16 uur in de Wachtruimte van Station Krabbendijke, een unieke leslocatie!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Aanmelden is verplicht en kan tot 3 februari. U kunt contact opnemen met de ZVU, tel. 0118 – 634800 of via onze website: www.volksuniversiteitzeeland.nl/creatief/schilderen-acryl-aquarel/

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden