Verzorgende handen
Verzorgende handen (Foto: APA fotografie )

Welkom op de reünie van SVRZ Theresiaplein

Dit jaar bestaan de groepswoningen Theresiaplein tien in 's-Heerenhoek jaar! Reden voor het organiseren van een reünie. Op zaterdag 1 februari van 15.00 tot 17.30 uur halen we herinneringen op en kunnen medewerkers, vrijwilligers en contactpersonen van onze bewoners van nu en de afgelopen 10 jaar elkaar ontmoeten.

'S-HEERENHOEK - De twee groepswoningen dementie Theresiaplein bevinden zich in het woonzorgcentrum Theresiahof aan de rand van 's-Heerenhoek. Het is belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk hun leven kunnen blijven leiden zoals ze dat gewend zijn. Daarom werken we in de woningen al 10 jaar op een kleinschalige manier. In iedere groepswoning is ruimte voor 6 bewoners. Alle dagelijkse zaken zoals men thuis gewend was, worden binnen de woning gedaan. Een dag verloopt zoveel mogelijk als in een gezin.

Ben je nu of in de afgelopen 10 jaar medewerker, vrijwilliger of contactpersoon van onze bewoners geweest, dan ben je van harte welkom op de reünie. Je kunt je opgeven via: 088-8872760 of theresia10jaar@svrz.nl

SVRZ Theresiaplein is een voorziening van SVRZ. SVRZ biedt in meer dan 50 locaties door heel Zeeland kleinschalige verpleeghuiszorg, revalidatie en ondersteuning aan ouderen voor een korte of langere periode. Voor thuiswonende ouderen is er een totaalpakket waarbij wonen, welzijn en zorg op elkaar afgestemd zijn. Meedoen en erbij horen! Dat is belangrijk voor elk mens. Dat proberen we bij SVRZ mogelijk te maken. Zelfs wanneer ouderdom, ziekte en beperkingen dat veel moeilijker maken. Dat doen we samen met familie en vrijwilligers. Lees de verhalen op onze website www.svrz.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden