Een boekje lezen met je baby
Een boekje lezen met je baby (Foto: de Bibliotheek)

Baby- & peuterbieb: lezen met jonge kinderen

Wil je graag meer weten over hoe je kunt voorlezen aan jonge kinderen? En wil jij weten welke boekjes je hiervoor (gratis) kunt lenen in de Bibliotheek? Boekstartcoach Annelies Geene staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je praktische tips te geven over voorlezen en passende boekjes bij elke leeftijd. Spreek haar gerust eens aan. Annelies is aanwezig op 5 en 19 februari van 13.00 tot 15.00 uur in Bibliotheek Heinkenszand aan Stengeplein 1.

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kind. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Om jonge kinderen en hun ouders in contact te brengen met voorlezen, is er onder andere de Baby- & peuterbieb. Er is ook de BoekStart-koffer: een gratis koffertje met boekjes voor de allerkleinsten die je mag ophalen in de Bibliotheek, samen met het lidmaatschapspasje voor je baby. Lid zijn van de Bibliotheek is voor kinderen namelijk altijd gratis.

Aanmelden is niet nodig maar kan wel via: www.bibliotheekoosterschelde.nl/babybieb. Hier staan ook de exacte data van Baby- & peuterbieb.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden