Filmbeeld uit Nisse
Filmbeeld uit Nisse

Première familiefilm in 't Dorpsuus Nisse

Maandag 3 februari beleeft de familiefilm 'Restaurant la Vérité, Garden of Eden' haar kleine première. Hoewel gemaakt voor internationale filmfestivals vindt deze eerste vertoning plaats in 't Dorpsuus Nisse. De makers en acteurs willen zo de inwoners het antwoord laten zien op de veel gestelde vraag 'wat gebeurt daar rond de muziektent?'

Naast andere Zuid-Bevelandse locaties speelt Nisse een hoofdrol onder de tijdelijke filmnaam 'Eden'. In het verhaal wil een klein ambitieus committee, met onder meer de plaatselijke kok en de burgemeester, de naam gebruiken voor een groot pretpark. Zoals dikwijls met grootse plannen gaat dit ten koste van anderen. Daaronder ook de dakloze Betrand en het weesjongetje Boy. Niet iedereen is dan ook even blij met de komst van 'Garden of Eden'.

La Vérité is de Nederlands/Zeeuwse spin of van een Amerikaans script van Ben Flore uit Goes. Het oorspronkelijk script won een award in Los Angeles en was finalist op een filmfestival in Rome. Toegang tot 't Dorpsuus is vrij. Aanvang 19.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en op www.florad.nl/dorpsuus nog mogelijk zolang de zaalruimte dat toelaat.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden