Inloop de Samenloop elke weekgeopend in de Westkant

Iedere dinsdag is de Inloop de Samenloop geopend in wijkgebouw de Westkant in Goes, van 09.30 tot 15.30. Van harte welkom!

Op alle leeftijden actief zijn en onder de mensen blijven, dat vinden SMWO Goes en zorgorganisatie SVRZ belangrijk. "Om dat te stimuleren zijn we gestart met de inloop. Wekelijks kunt u binnenlopen voor een praatje, aan een activiteit deelnemen, samen gezellig koffie drinken, of als u dat leuk vindt samen koken en eten. Aanmelden is niet nodig, ook een indicatie is niet noodzakelijk. U bent van harte welkom, met of zonder familie en naasten." 

Bent u mantelzorger en ervaart u de zorg als erg intensief? Heeft u een familielid of vrienden die thuis wonen en soms wat extra aandacht nodig hebben? De inloop kan uitkomst bieden. Bij de inloop zorgt een deskundige medewerker van SVRZ samen met vrijwilligers voor een voorziening met sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis kan voelen.

De inloop is vrijblijvend en u bepaalt zelf hoe laat u komt en weer weg gaat. Ook bepaalt u zelf wat u wilt doen. Niets moet, maar er kan veel. Dat is ons motto! De activiteiten kiezen we zelf of met elkaar. De zelfredzaamheid staat centraal, iedereen heeft talenten en vrijwilligers krijgen de taak om zaken niet over te nemen, maar mensen te stimuleren bij wat nog mogelijk is. De inloop is gratis inclusief koffie en thee. Wanneer we besluiten om samen een maaltijd te gaan bereiden delen we de kosten onder het aantal deelnemers.

Loop gerust binnen bij de Inloop aan de Evertsenstraat 15 in Goes, in het lokaal de Westhof. Koffie staat klaar!

Meer berichten