Foto: Istock

Op avontuur in de zorg in bieb Goes

Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven. Volg op dinsdag 21 januari, van 10.00-12.00 uur, de gratis bijeenkomst in Bibliotheek Goes aan de Oostwal 34, met dit keer als onderwerp 'Op avontuur in de zorg!'.

Op avontuur in de zorg
Op deze bijeenkomst vertelt Ans Vleugel van Jobcare je alles over de werkzaamheden, (om)scholing- en trainingsmogelijkheden binnen de zorgsector. Veel mensen denken bij de zorg aan handen aan het bed. Maar er zijn binnen de zorgsector nog veel meer taken en functies. Wie durft dit avontuur aan? Sluit je aan bij deze verhelderende bijeenkomst en vind hierin dan misschien je droombaan!

Met deze maandelijkse gratis Walk&Talk bijeenkomst biedt de Bibliotheek Oosterschelde je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Belangrijk: deze gratis Walk&Talk bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Meer berichten