Foto: Frans Peeters

Ostrea Lyceum Goes krijgt predicaat Gezonde School

Het Ostrea Lyceum heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat het Ostrea Lyceum zien dat de school voldoet aan opgestelde kwaliteitscriteria.

De school heeft speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en Sport. Leerlingen van het examenvak Lichamelijke opvoeding begeleiden bijvoorbeeld sportactiviteiten tijdens de pauzes op het schoolplein. De leerlingen kunnen zo tijdens de pauzes even lekker bewegen en de begeleiders werken aan hun leerdoelen gericht op de exameneisen. Een mooie win-win situatie!

Afdelingsleider Bert Bakker is trots om een Gezonde School te zijn. "Vanaf nu hangt het logo Gezonde School op de gevel. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is en misschien daarnaast zelf ook een doelpunt scoren in de speciaal hiervoor aangeschafte pannakooi".

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Meer berichten