Back to the sixties 2017
Back to the sixties 2017 (Foto: )

Op zoek naar een avondje Zeeuwse cultuur snuiven?

Wie op zoek is naar een avondje Zeeuwse cultuur snuiven is bij toneelvereniging Baarland aan het juiste adres. Deze amateurtoneelvereniging speelt in 2020 voor het veertigste haar stukken in het Zeeuws dialect!

BAARLAND - Tijdens de zomermaanden wordt gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en dat begint met het selecteren van een nieuw stuk. Gekozen wordt vrijwel altijd voor een blijspel of klucht waarbij het vermaak van het publiek centraal staat. Door de jaren heen is er al heel wat meegemaakt op de bühne. Van het onbedoeld door een bankje zakken tot met een brommertje en al het podium over. Iedere avond is uniek.

In 1980 werd de toneelvereniging met veel enthousiasme in het leven geroepen. In 2020 is de vereniging, met onder andere leden die al 40 jaar betrokken zijn, klaar om met veel plezier het toneel op te gaan. En dit seizoen met de voorstelling van:

Het festival der fantasten
Op de ochtend na de jaarlijkse viering van het festival van de fanfare zorgen onder andere een vermist gebit, een gebroken ladder en een damesslipje voor heel wat opschudding. Samen vormt dat het spoor dat moet leiden naar de dief die de stinkkaasjes uit de slaapkamer van de huishoudster van de pastoor heeft gestolen…

Speeldata zijn 31 januari, 1 februari, 27 en 28 maart. Entree bedraagt €10,00 inclusief één consumptie (koffie, fris, bier). Voorverkoop op 16 en 17 januari tussen 19:00 uur en 20:00 uur bij Marie de Vlieger Via 0113-639460.
Zaal open 19:30 uur, start voorstelling 20:00 uur. Dorpshuis De Cameronian te Baarland.

Kijk voor meer informatie op onze website www.toneelvereniging-baarland.nl

Meer berichten