Foto:

SMWO start gespreksgroep Rouwbeleving in Goes

Verlies van een dierbare doet pijn. Als u het gevoel heeft dat u vast blijft zitten in uw verdriet, u moeite heeft om in het ritme van de dag te komen of als u zich eenzaam of onbegrepen voelt in uw omgeving, dan is de gespreksgroep Rouwbeleving misschien wel iets voor u. Op 27 februari 2020 start Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) een nieuwe gespreksgroep Rouwbeleving in Goes.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die moeite hebben om na een geleden verlies door overlijden van een dierbare, hun leven weer op te pakken. U werkt gedurende acht weken in de groep met een programma aan uw rouw en verlies. De bijeenkomsten staan in het teken van delen van ervaringen en gevoelens m.b.t. rouw. Hoe geef ik mijn verdriet een plek, hoe kom ik een stapje verder in mijn rouwproces en hoe vind ik weer toekomstperspectief? In deze groep ligt de nadruk op het overlijden van de partner.

Na deelname aan de groep volgt er bij de laatste bijeenkomst een evaluatie. Hierin wordt samen met u besproken of u de deelname als voldoende heeft ervaren. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze groep, dan kunt u zich direct aanmelden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om te kijken of de groep aansluit bij uw behoefte.

De gespreksgroep is een reeks van 8 bijeenkomsten en start op 27 februari. De bijeenkomsten voor deze groep vinden plaats bij SMWO, 's Heer Elsdorpweg 12 te Goes en duren van 10:00 – 12:00 uur. Aanmelden of informatie opvragen kan via cursussen@smwo.nl of 0113 277111. Na aanmelding volgt een korte intake. Voor deelname aan deze groep dient het verlies minimaal 1 jaar geleden te hebben plaatsgevonden. N.B. Deelname kan zonder doorverwijzing en er zijn géén kosten aan verbonden.

Meer berichten