Wim Steenbakker
Wim Steenbakker

Kerstmuziek met Wim Steenbakker

Zanger-Gitarist Wim Steenbakker studeerde in 2017 af aan het conservatorium te Rotterdam (Codarts). In 2018 stond hij in de finale van de Sweet Sorrow Awards en won hij op het Concours de la Chanson te Den Haag de prestigieuze Liesbeth List-prijs voor zijn vertolking van het Franse chanson. Op 21 december om 14.00 uur speelt hij kerstmuziek in dorpshuis De Wemel in Wemeldinge.

Naast Franse chansons bestaat zijn repertoire uit covers van Evergreens en hedendaagse songs in verschillende talen waaronder Nederland, Engels, Duits, Frans en Spaans. Hij begeleidt zichzelf hierbij op zijn klassieke gitaar. De combinatie van zijn stem en gitaar is warm en ontroerend. Wim speelt ook klassieke (solo)werken op zijn gitaar. Zo speelt hij bekende werken van onder andere Holborne, Tárrega, Sor, Carcassi en Villa-Lobos. Hierbij laat hij de andere kant zien van zijn muzikaliteit. Uiteraard zal het optreden van 21 december in het teken staan van de Kersttijd!

Kaarten kosten 5 euro inclusief een kopje koffie of thee en zijn af te halen en te reserveren in de Wemel of bij Marja's shop in Wemeldinge

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden