Oud-bandleden Elvis Presley treden op in theater de Mythe in Goes

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat de iconische zanger Elvis Presley de hits 'In The Ghetto', 'Suspicious Minds' en 'Don't Cry Daddy' heeft opgenomen. Deze nummers brachten Elvis na enkele jaren afwezigheid weer terug aan de top van de hitlijsten. In Goes wordt dit herdacht met een concert waaraan oud-bandleden van The King of Rock 'n Roll meewerken. Het concert is te zien in theater de Mythe op zondag 8 december. 

The Elvis Concert 2019 is een productie van Elvis historicus Arjan Deelen in samenwerking met Constantijn Zantingh, voorzitter van de Nederlandse Elvis Presley fanclub.

Onder de muzikanten die op het podium staan bevinden zich drummer Bob Lanning, die in 1970 deel uit maakte van Elvis' zijn band en Elvis' achtergrond zanggroep The Sweet Inspirations, die vanaf 1969 t/m 1977 met Elvis samenwerkte in Las Vegas, op tournee en in de studio. De groep werd opgericht door de moeder van Whitney Houston.

Zanger is de Amerikaan Dwight Icenhower. Hij werd door de erfgenamen van Elvis uitgeroepen tot de allerbeste Elvis sound-a-like en is wereldwijd een veelgevraagd artiest. Naast The Elvis Concert shows treed hij exclusief op voor Elvis Presley's Graceland (USA).

The Elvis Concert is geen imitatie concert maar richt zich puur op de muziek van Elvis Presley. Ieder nummer wordt zo authentiek mogelijk gebracht. Voor fans en muziekliefhebbers is het concert een feest der herkenning en een unieke mogelijkheid om de mensen te zien spelen die met Elvis hebben gewerkt. Na het concert is er een meet & greet.

The Elvis Concert 2019
Theater de Mythe, Goes

Zondag 8 december | 20.00 uur | muziek

www.zeelandtheaters.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden