Foto: PR

Kom naar de open dag van Scalda

ZEELAND - Scalda opent haar deuren voor alle aankomende studenten en belangstellenden. Scalda houdt haar eerste open dag dit jaar op vrijdag 29 november, zodat studenten zich nog beter en nog eerder kunnen oriënteren op hun studiekeuze. De open dagen van Scalda vinden plaats in Terneuzen, Middelburg, Goes en Vlissingen.

Jaarlijks houdt Scalda open dagen om studiezoekers een beeld te geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden binnen haar onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. Via scalda.nl/opendagen is te vinden welke opleidingen hun open dag hebben op welke locatie(s). Interesse in ons opleidingsaanbod? Kom gerust een kijkje nemen op vrijdag 29 november. Je bent van harte welkom van 16.00 tot 20.00 uur. Op de open dag kun je op de vestigingen van Scalda terecht met al je vragen, onze studenten en docenten staan voor je klaar om je te informeren. De volgende open dagen vinden plaats op 31 januari en 1 februari.

Naast open dagen worden er ook informatieavonden georganiseerd. Deze zijn wat kleinschaliger van opzet, maar lenen zich perfect voor het dieper ingaan op persoonlijke vragen. Dit studiejaar zijn de informatieavonden van Scalda op 19 maart en op 28 mei 2020. De tijden en locaties zijn te vinden op scalda.nl/opendagen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden