Samen aan Kerstdis

KRUINIGEN -  Vorig jaar werd voor het eerst een gezamenlijke kerstmaaltijd gehouden in Kruiningen onder het motto 'niet alleen maar samen-zijn'.

Een Kerstmaaltijd, om niet alleen te zijn, maar samen. Het was toen een gezellig en geslaagde bijeenkomst van veel dorpelingen. Dus wordt er dit jaar weer een gezamenlijke kerstmaaltijd voor alle Kruinigers gehouden. Voor alle dorpsbewoners die geen adresje hebben om samen te zijn.Wil je mee-eten? Kom dan op Tweede Kerstdag naar de Kerstmaaltijd, die is vanaf 16.30 uur in de kantine van de voetbal. Misschien valt het niet mee om jezelf aan te melden en moet je een drmepel overwinnen. Maar doe het dan toch maar. Vóór 18 december.
Opgeven kan bij Miriam van Langevelde via telefoonnummer 0113-381395, of door een briefje in de bus stoppen op Rijksweg 1A, met je naam, adres en telefoonnummer. Zou je wel mee willen eten, maar heb je geen vervoer of is het te ver lopen? De organisatie haalt je thuis op en brengt je na afloop ook weer terug.
Inwoners van Kruiningen bieden inwoners de Kerstmaaltijd aan. Daarom staan er collectebussen verspreid door het dorp. Daar kan iedereen een bijdrage in doen. En daarin kunt u ook een briefje stoppen, om u aan te melden. Met vragen kunt u terecht bij Miriam van Langevelde, Jordan van Langevelde, Rinus Mieras en Johan van Velzen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden