Stefan en Sean headliner Frizzz Party

OUDELANDE - Na het ongekende succes van "Potentie", wat DE carnavals hit van 2019 was, zijn Stefan en Sean terug met een nieuwe carnavalskraker! Dit keer hebben ze een track gemaakt over hun favoriete snack, de Frikandel Speciaal. Een hilarische track met een nog grappigere videoclip!

Stefan de Vries en Sean Demmers zijn goede vrienden en plaatsen hun belevenissen op Instagram en YouTube. De twee blijken ook muzikaal wat in hun mars te hebben. De JongerenRaad Borsele en SooSTouR en hebben deze twee gangmakers met hun DJ-act weten te boeken voor hun Frizzz PARTY!

Het feest wordt gehouden op vrijdagavond 29 november in dorpshuis d'n Ostpit in Oudelande. In het voorprogramma staan DJ DNN en Feest DJ Twan.

Frizzz party

Met de Frizzz Party laten SooSTouR en de JongerenRaad Borsele zien dat je ook een leuk feestje kunt hebben zonder alcohol of energiedrankjes. Voorafgaand en tijdens het feest voert 1NUL1 (powered by Emergis preventie) blaastesten uit om indrinken tegen te gaan. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen.

De Frizzz Party start om 20:00 uur en duurt tot 23:30 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.soostour.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden