De luisteraar heeft heel wat te zien en kan genieten van een afwisselend programma met zang en instrumentale muziek.
De luisteraar heeft heel wat te zien en kan genieten van een afwisselend programma met zang en instrumentale muziek. (Foto: URKER MANSFORMATIE)

kerstconcert door de Urker Mans Formatie

GOES - Op zaterdag 7 december 2019 geeft de Urker Mans Formatie een kerstconcert in de R.K. Maria Magdalenakerk in Goes. Aan het begin van de adventsperiode vermeldt het programma aansprekende advents- en kerstliederen. Van het ingetogen Stille Nacht van Frans Gruber tot het uitbundige Cantique de Noël van Adolph Adam. De mannen van de Urker Mans Formatie zingen vol overgave en worden versterkt door Mark Brandwijk aan het orgel. Tijdens het concert switcht de organist moeiteloos naar de piano om daar de begeleiding voort te zetten. Dirigent Martin Mans is sinds de oprichting de drijvende kracht achter de Urker Mans Formatie.

Het concert begint om 20.00 uur, de toegangsprijs is 18,50 euro, reserveren en bestellen: www.martinmans.nl of t. 06-25391903. voorverkoop tevens bij VVV-Goes, Singelstraat 13 en Boekhandel De Ramshoorn, Lange Vorstraat 21, Goes.

Lezerskorting:

Lezers van De Bevelander krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van 5 euro en betalen 13,50 euro. (max. 2 personen per artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: Bevelander712.

Meer berichten