Foto: Visual Hunt

Cursus werken in de Cloud in de bibliotheek

Altijd al willen weten hoe werken in de Cloud werkt? Ontdek het tijdens de cursus op woensdag 20 november in Bibliotheek Goes. Een praktische inleiding voor iedereen die meer wil weten over cloud-applicaties.

De Cloud

Tegenwoordig is het mogelijk om documenten online op te slaan ´in de Cloud´. Letterlijk: in de wolken. Je creëert een virtuele werkplekomgeving waar je – wereldwijd - met ieder willekeurig apparaat en een beveiligde inlog op internet je documenten kunt gebruiken. Wil je foto's die je met je telefoon maakt ook zichtbaar hebben op je PC? Of wil je een document dat je downloadt op meerdere apparaten kunnen benaderen? Soms werk je er zelfs al mee zonder dat je het in de gaten hebt: de Cloud. OneDrive, iCloud, GoogleDrive en DropBox zijn de bekendste voorbeelden. Waar moet je op letten als je bestanden in de Cloud bewaart en hoe ga je daar goed mee om? Hoe installeer je een cloud-app op je smartphone of pc en koppel je deze aan elkaar?

Aanmelden

De cursus is op 20 november in Bibliotheek Goes aan Oostwal 34 van 14.00-16.30 uur. Meld je aan via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden