Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst

Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven. Volg op dinsdag 19 november, van 10.00-12.00 uur, de gratis bijeenkomst in Bibliotheek Goes aan de Oostwal 34, met dit keer als onderwerp 'Hoe helpt een uitzendbureau je verder?'.

Een uitzendbureau kan een weg zijn om weer aan het werk te gaan. Zij brengen werkgevers en werknemers bij elkaar. Ilse van Hofwegen, van Randstad, wijst je op de mogelijkheden van een uitzendbureau. Wat kunnen ze betekenen, wat doen ze precies voor je? Bij deze gratis bijeenkomst komt ook het onderdeel video solliciteren aan de orde.

Met deze maandelijkse gratis Walk&Talk bijeenkomst biedt de Bibliotheek Oosterschelde je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Belangrijk: deze gratis Walk&Talk bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden