Wijnproeverij

Op donderdag 14 november aanstaande vindt de Lions Wijnproeverij plaats voor een goed doel. Dit biedt de gelegenheid om een mooie collectie wijnen voor de komende feestdagen uit te zoeken en uitgebreid te proeven. Toegang is gratis.

De organiserende Lionsclub Kapelle-De Bevelanden organiseert deze proeverij om een donatie aan een goed doel te kunnen doen. Dat is deze keer de Stichting Leergeld (zie website: www.leergeld.nl). Deze stichting geeft hulp aan schoolgaande kinderen uit kansarme gezinnen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes.

De selectie van wijnen is in de vertrouwde handen van Marco Wagenaar van Kijk op Drank. Hij zal zorgen voor een aantal verrassend lekkere wijnen voor de feestdagen. Tevens zullen er bijpassende kazen worden geserveerd, om een goed idee van de combinatie wijn-kaas te kunnen krijgen. De wijnen van de proeverij zijn per doos van zes flessen te bestellen. Ook de kazen kunnen besteld worden. Alles in verschillende prijsklassen.

Locatie en tijden

De locatie van deze wijnproeverij is het gezellige Clubhuis Rugby Tovaal, Geldelozepad 5J in Goes. De proeverij start om 19.30 uur en is rond 22.00 uur afgelopen 

Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan via e-mail lionswijnproeverij@gmail.com

Meer berichten