Foto: JULIETTE POLAK EN FLEUR KONING

Maarten van Rossem komt naar dorpshuis Kai Munk

HANSWEERT - Maarten van Rossem (geboren in Zeist op 24 oktober 1943) is een Nederlandse historicus, presentator, schrijver en voormalig hoogleraar. Hij is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Als Amerika-kenner treedt hij regelmatig op in allerlei televisie-uitzendingen en actualiteitenprogramma's en houdt hij regelmatig lezingen met betrekking tot een (al dan niet actueel) maatschappelijk thema.

Maarten van Rossem is onder andere bekend als vast jurylid van 'De Slimste Mens', van het televisieprogramma 'Hier zijn de Van Rossems'. Momenteel geeft Maarten van Rossem theaterlezingen in diverse theaters. Tijdens deze theatertour relativeert hij de hysterische berichtgeving rondom het nieuws: zowel op wereld- als lokaal niveau.

Maarten komt op vrijdag 8 november naar Dorpshuis Kai Munk in Hansweert voor een lezing (literaire avond). Een avond lachen en leren met de bekendste historicus van Nederland.

Maarten heeft een groot aantal boeken geschreven. Na afloop verkoopt boekhandel 'De Koperen Tuin' uit Goes boeken. Dit wordt hoe dan ook een zeer interessante avond!

Vrijdag 8 november 20.00 uur

Dorpshuis Kai Munk, Hansweert (Let op! Gewijzigde locatie)

www.podiumreimerswaal.nl

Meer berichten