logo Dag van de Kunstuitleen 2019
logo Dag van de Kunstuitleen 2019 (Foto: n.v.t.)

Dag van de Kunstuitleen in de drie Zeeuwse uitlenen

Op zaterdag 9 november openen de drie Zeeuwse kunstuitlenen vanaf 10.00 uur hun deuren voor bestaande én nieuwe leden en iedereen die interesse heeft in kunst. Het thema van deze dag is 'Proef kunst'. Bij de kunstuitleen kun je immers allerlei verschillende kunstwerken 'proeven'. Door steeds weer te ruilen ontdek je vanzelf wat je echt mooi vindt!

LIDNUMMER = LOTNUMMER

Iedereen die op zaterdag 9 november een kunstwerk komt lenen en/of ruilen, maakt kans op een goedgevuld kunst-cadeaupakket. Er wordt in elke uitleen zo'n pakket verloot. Het werkt heel simpel; je lidnummer is je lotnummer. Zowel trouwe als nieuwe leden kunnen aan deze actie deelnemen.

Als nieuw lid profiteer je bovendien meteen van een mooie korting! Bij het afsluiten van een jaarabonnement leen je de eerste drie maanden gratis. Bovendien betaal je geen inschrijfgeld.

Bestaande leden kunnen op deze dag in een van de uitlenen een coupon afhalen die recht geeft op 10% korting op de aankoopprijs van een kunstwerk. Deze coupon blijft nog de hele maand november geldig.

Kortom: kunst lenen is een leuke en vooral betaalbare manier om een écht kunstwerk in huis te halen!

Voor meer informatie:

https://www.cbkzeeland.nl/kunstuitleen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden