Foto:

Muziekvereniging Apollo geeft een groot muzikaal feest

Dit jaar bestaat Muziekvereniging Apollo uit Wissenkerke honderddertig jaar en dat is reden voor een groot muzikaal feest. Op 8 en 9 november nodigt Apollo u uit om dit feest mee te komen vieren in Zaal onder de Toren aan de Voorstraat 20, in Wissenkerke.

Apollo heeft haar verjaardag uitbundig en internationaal gevierd met twee concerten in Antwerpen en Berlijn, maar nu is het tijd om terug te gaan naar de roots; het eigen vertrouwde dorp Wissenkerke op Noord-Beveland, waar het honderddertig jaar geleden allemaal begon.

Kunstwerk

Apollo had een speciale verjaardagswens; een antwoord op de vraag wat het is dat Apollo met haar muziek teweeg brengt bij de mensen. Wat is het dat Apollo raakt bij haar publiek? Het moest een kunstwerk worden, gemaakt door alle luisteraars die ooit bij de concerten van Apollo waren en alle muzikanten die nu meespelen of ooit meespeelden. Het kunstwerk begon klein, een eenvoudig raamwerk geïnspireerd op de met duizenden liefdesbriefjes in de muur van het Huis van Julia in Verona. Het kunstwerk is vanuit Noord-Beveland mee op reis gegaan naar Antwerpen en Berlijn en is inmiddels al aardig gevuld met heel veel kleine briefjes. Dit kunstwerk zal voor altijd een herinnering zijn aan de honderddertigste verjaardag van muziekvereniging Apollo uit Wissenkerke, Noord-Beveland.

Raken met muziek

Het doel van Apollo is nog altijd om mensen te raken met muziek! Op het verjaardagsfeest van Apollo zullen alle onderdelen de muziekvereniging optreden. Voor de pauze zal de steelband samen met het leerlingenorkest te horen zijn. U kunt dan onder andere luisteren naar werken als Mamma Mia en Disney Blockbusters.

Na de pauze speelt het harmonieorkest onder leiding van haar dirigent Cathy Kotoun. Hun programma is veelzijdig maar bovenal is het een typisch 'raak' programma, zoals steeds gewend.

Wat kost een kaartje?

De avond start om 19.30 uur en de toegang is 7,50 euro inclusief een lot. Kinderen tot 12 jaar betalen 3,50 euro entree.

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een kaartje en wilt u deze muzikale avond niet missen dan kunt u nu alvast reserveren via www.apollowissenkerke.nl of via reserveren@apollowissenkerke.nl of telefonisch na 18.00 uur op het telefoonnummer 0113-372588.

www.apollowissenkerke.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden