Laatste theatertournee Enge Buren

De Cabaretgroep Enge Buren gaat na 27 succesvolle jaren stoppen met de theatervoorstellingen. Het is 'BASTA'.

Het is inmiddels het tiende seizoen dat de heren in de theaters te zien zijn. Ze zijn bekend geworden door hun hit Pizza Calzone.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De drie heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de drie goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten (48 stuks) het publiek.

Uit het immense repertoire van dit unieke trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld! Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten. De grootste hits 'mogen' worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!

De show wordt opgeleukt met beelden en anekdotes uit het rijke verleden van de drie heren. Het publiek wordt interactief betrokken en mag mede de set bepalen. Tevens belichten de heren het thema afscheid op verschillende muzikale manieren, maar bovenal op hun eigen 'Enge Buren' wijze. Want naast het feit dat afscheid vaak droevige emoties oproept is het ook een stap naar een nieuw begin, kortom: 'BASTA!'

Een wervelende show voor jong en oud.

De voorstelling komt ook in Goes op zaterdag 23 november om 20.00 uur in de Mythe. Reserveer vandaag nog kaarten via www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden