Belevingsworkshop Niet Aangeboren Hersenletsel

Hoe leg je aan je omgeving uit wat je meemaakt als je hersenletsel krijgt? Vaak is het onbegonnen werk; het liefst zou je willen dat je omgeving zelf eens zou ervaren hoe je leven er dan uitziet. Dit kunt u ervaren tijdens de speciale NAH middag georganiseerd door zorgcoöperatie Kadoze in Kattendijke, op zaterdag 2 november.
 
NAH betekent Niet Aangeboren Hersenletsel. Dit kan men krijgen na bijvoorbeeld een ernstig ongeval of een ziekte zoals hersenvliesontsteking, of dementie. De middag begint met een presentatie door Ciska Zuurveld, zij is een autoriteit in Zeeland op dit gebied. Zij vertelt deze middag over de onzichtbare kanten van NAH.

Daarna is er een uitgebreide workshop waarbij u op een interactieve manier de diverse vormen van hersenschade kunt ervaren. De koffer van D'oede dooze laat je ervaren hoe is het voelt als je niet alles meer kunt en afhankelijk bent van hulp. De middag begint om 13:00 uur in dorpshuis 't Katshuis in de Striephoekstraat in Kattendijke, de toegang is gratis.

Meer berichten