Nieuwe editie Actief 55+ kalender SMWO

GOES - Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, geeft Stichting Maatschappelijk Werk & Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) de Actief 55+ kalender uit.

Deze kalender staat boordevol tips voor leuke activiteiten die in de gemeente Goes worden georganiseerd en geschikt zijn voor 55-plussers.   De activiteiten die vermeld staan in de kalender zijn zeer divers. Het aanbod bestaat voornamelijk uit culturele- en sportieve activiteiten, cursussen, informatiebijeenkomsten en ontmoetingsmomenten. Organisaties die graag een vermelding van hun activiteit in de Actief 55+ kalender willen, kunnen een korte beschrijving van de activiteit opsturen via info@smwo.nl onder vermelding van 'kalender Actief 55+

Bezorging

Normaliter werden 5000 kalenders rondgebracht in Goes en omgeving door vrijwilligers van SMWO. Momenteel zijn er helaas te weinig vrijwilligers om dit wederom te verzorgen, waardoor er maar een deel van de kalenders is rondgebracht. Wilt u een kalender en heeft u er nog geen ontvangen? De kalender is digitaal in te zien via www.smwo.nl/dienstverlening/senioren. U kunt ook kosteloos een kalender op komen halen bij de receptie van SMWO ('s Heer Elsdorpweg 12, Goes). Indien het niet mogelijk is om naar SMWO toe te komen, vragen wij u contact op te nemen met mevrouw Koppejan via 06-56812380. En niet geheel onbelangrijk; mocht u dit lezen en zou u het leuk vinden om als vrijwilliger de kalenders rond te brengen? Dan kunt u zich ook melden bij mevrouw Koppejan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden