Jolanda van Ter Weel in landelijke tv-commercial

GOES - Vanaf vandaag is Jolanda van Zorggroep Ter Weel te zien in de nieuwe tv-commercial van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Jolanda, waarom zij in de sector werkt. De tv-spotjes zijn onderdeel van de landelijke campagne Ik Zorg die vorig jaar is gestart om zorg- en welzijnsprofessionals te steunen in wat ze doen en nieuwe medewerkers aan te trekken. Dat is belangrijk om nu en in de toekomst goede zorg en welzijn te kunnen bieden. 

Jolanda werkte als verzorgende en kreeg de kans om de opleiding tot eerst verantwoordelijk verzorgende te volgen. Dat vond ze zo leuk om te doen. "Ik leerde veel nieuwe dingen, zoals multidisciplinair overleggen en het maken van een zorgleefplan. In mijn werk wil ik graag liefde en respect geven. Het is zo belangrijk om af en toe wat langer de tijd te nemen voor een praatje of om een arm om iemand heen te slaan."

Naast Jolanda delen ook zorg- en welzijnsprofessionals uit de ambulancezorg, de eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, GGD, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, kraamzorg, thuiszorg, de sector sociaal werk én het ziekenhuis hun ervaringen voor de campagne. Wat inspireert hen? Wat zijn hun ambities? Waar zijn ze trots op? In de sector Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt en wie kunnen beter uitleggen waarom het werken in deze sector zo bijzonder is dan zorg- en welzijnsprofessionals zelf. Zij delen hun ervaringen via commercials op televisie, maar ook in uitgebreidere video's op sociale media en ontdekdezorg.nl.

Op het platform ontdekdezorg.nl vindt iedereen die geïnteresseerd is in werken in Zorg en Welzijn praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Ook kunnen zij er terecht voor loopbaanadvies van Sterk in je werk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden