Bijeenkomst voor werkzoekenden in bieb Goes

Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven. Volg op dinsdag 15 oktober, van 10.00-12.00 uur, de gratis bijeenkomst in Bibliotheek Goes aan de Oostwal 34, met dit keer als onderwerp 'Loopbaanadvies: iedereen kan een baan vinden!'

Loopbaanadvies: iedereen kan een baan vinden!
Een baan vinden lijkt lastig, zeker als je al wat ouder bent. Maar iedereen kan een baan vinden met de juiste instelling. Wat kun je, wat doe je en wat wil je? Dit zijn vragen die je op de juiste weg zetten richting een leuke baan. Deze ochtend neemt gastspreker Wolter Jan Kliphuis je mee om je op het juiste spoor te zetten. Durf jezelf uit te dagen!

Met deze maandelijkse gratis Walk&Talk bijeenkomst biedt de Bibliotheek Oosterschelde je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Belangrijk: deze gratis Walk&Talk bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Meer berichten