Computers bibliotheek
Computers bibliotheek

Gratis basiscursus internet in Bibliotheek Kapelle

In de Bibliotheek Kapelle wordt vanaf 15 oktober de gratis cursus 'Klik en Tik, het internet op' gegeven. Het programma is voor mensen die moeite hebben met computers en internet. De cursus van vier lessen is laagdrempelig en houdt mede rekening met een laag taalniveau.

Onder bijstandsgerechtigden en ouderen zijn nogal wat mensen die niet goed overweg kunnen met computers. Daardoor is het voor hen moeilijker om een baan te vinden of zelfstandig te functioneren. Het programma 'Klik en tik' biedt mensen de kans om kennis te maken met de computer, internet en sociale media.
De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen van 9.30 uur tot 11.30 uur, en de cursusdagen zijn:

In de Bibliotheek Kapelle, Vroonlandseweg 49 a, op dinsdag 15, 22 en 29 oktober en 5 november 2019.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl/cursussen. Voor vragen, neem contact op met: digitaal@bibliotheekoosterschelde.nl of bel naar 0113-562 626.

Cursus

Klik & Tik is een gratis oefenprogramma wat vanaf huis te volgen is. Er zijn drie delen en men kan instappen op het eigen niveau. Via filmpjes bekijken deelnemers de eenvoudige uitleg en daarna gaan ze aan de slag met praktische oefeningen. De ervaring leert dat de deelnemers graag begeleiding krijgen bij de oefeningen. Op gezette tijden kunnen ze door het jaar heen daarom bij de Bibliotheek terecht voor ondersteuning.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden